Доместос Универсал 500мл. Почистващ спрей с Белина. +
В наличност
4,49 лв.
Без данък : 4,49 лв.
-
+

- Доместос Универсал 500мл. Почистващ спрей с Белина.

Доместос Универсал 500мл. Почистващ спрей с Белина. Почиства и убива вирусите и плесените. Универсалната формула почиства и убива микробите. Предлага оптимален контрол при прилагането и оставя повърхностите блестящо почистени. Ефикасен при употребата срещу упорити петна, мазнини и плесени. Подходящ за употреба в кухня и баня.

Употреба: Напръскайте директно върху повърхността, оставете да подейства 30 сек и избършете с мокра кърпа. При по упорити петна оставете да подейства минута преди да избършите. За дезинфекциране напръскайте от разстояние 30 см. до пълното омокряне оставете да подейства 15 мин и избършете с кърпа.. Почиства и убива вирусите и плесените. Универсалната формула почиства и убива микробите. Предлага оптимален контрол при прилагането и оставя повърхностите блестящо почистени. Ефикасен при употребата срещу упорити петна, мазнини и плесени. Подходящ за употреба в кухня и баня.

Употреба: Напръскайте директно върху повърхността, оставете да подейства 30 сек и избършете с мокра кърпа. При по упорити петна оставете да подейства минута преди да избършите. За дезинфекциране напръскайте от разстояние 30 см. до пълното омокряне оставете да подейства 15 мин и избършете с кърпа.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър